haarlijn


De nieuwe Haarmodelijn EARTH is een pleidooi voor het vakmanschap van de kapper en de kwaliteit van producten. 

 

KLEUREN VAN DE AARDE 

Bewuste keuzes maken: dat geldt ook voor de kleuringen die je terug vindt in de collectie EARTH. Geen specifieke en kunstmatig aandoende trendkleuren, maar gewoon mooie, volle en rijke tinten die bij jou passen. De keuze is enorm, van zandachtig blond tot zacht perzik en van een lichte framboos tot warme caramel. 

 

MEER MET MINDER 

De kapsel dit voorjaar zijn zó vakkundig gemaakt en vallen van nature al dermate goed, dat je vaak alleen even je handen door je haar hoeft te halen en het valt al zoals je wilt. Wil je er voor een bepaalde gelegenheid toch even wat meer werk maken voor een wat meer glamourous uitstraling? Kies dan voor de kwalitatief goede producten en je zult merken dat je met een minimum toe kunt. Kortom: kies vanaf nu bewust voor kwaliteit. Je haar zal er blij mee zijn. 


Transform yourself!


Schakel moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood!

Door de slimme, trendy kapsels uit deze Haarlijn najaar/winter transformeer je in no time van een natural uitstraling naar een excentriekere look.

Het geheim? Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt en waarbij onder de lichte poedertinten verrassende accenten verborgen liggen die de transformatie compleet maken!


Vloeiende look met stylingvariaties

Deze kapsels zijn tot stand gekomen via de zogenaamde switch-techniek:

"Een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we knippen of snijden. Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je naast een vloeiende look enorm veel mogelijkheden voor stylingvariaties. De basis van je transformatie!"


Mauve en Blorange

Om het nazomergevoel nog wat langer te kunnen vasthouden, zijn de tinten dit najaar over het algemeen wat lichter dan je misschien zou verwachten.

"Absolute trendkleuren dit seizoen zijn mauve, een bleke roze/paarse pastel, en blorange, een bijzondere combi van 'blond' en 'orange'."Van natural naar night life

Wil je een relaxte, natural uitstraling? Of liever een wat meer uitgesproken ready-for-nightlife look?

Met deze kapsels kan het allemaal!

Maar waarom zou je het bij twee looks laten? Met zo'n supergoede basiscoupe, slimme stylingtools en de kwalitatief hoogwaardige stylingproducten heb je namelijk de wereld aan mogelijkheden om volop te experimenteren met je haar. En je kleding en make-up veranderen natuurlijk mee…

Nederlandse haarlijn voorjaar/zomer: COVER


Onlangs waren we bij de presentatie van de nieuwste trends voor komend seizoen. De haarlijn Cover!!

Er mag weer ambachtelijk vakwerk afgeleverd worden. Hoera!!


Kenmerken hiervan zijn voor de dames: mooie strak geknipte coupes, die alle richtingen op kunnen vallen, gecombineerd met voornamelijk koele blond tinten met hier doorheen warme accenten, zoals rosé-goud en koper nuances.


Voor de heren zien we de ‘old school’ barbertechnieken weer helemaal terug in het mode beeld en ook ‘grooming’ mag weer voor de trendy man van nu.